Bergeman Dienstverlening - Financiële administratie

Voordelen

De financiële administratie is een groot onderdeel van je bedrijf. Het is belangrijk dat dit goed geregeld is. Ik kan een deel van deze administratie of je volledige financiële administratie van je overnemen.

Wat houdt dat in?
Wij kunnen een excel-sheet voor je maken om je werkzaamheden, facturen en onkosten in bij te houden. Deze kan je zelf invullen. Je kunt dit ook door ons laten doen. Je stuurt dan gewoon je gewerkte uren op en wij houden alles bij en versturen je facturen.

Tegenwoordig is alles digitaal. Veel handiger! Heb je je eigen administratie? Dat is geen probleem. Stuur je administratie met al de facturen van je onkosten digitaal naar ons op en wij regelen je btw-aangifte voor je. Aan het eind van het jaar kunnen we ook je jaarrekening maken en je belastingaangifte voor je doen.

Wat maakt ons speciaal?
Omdat jij voor ons speciaal bent. Wij hebben geen groot kantoor en verwerken de administratie van al onze klanten zelf. Dit betekent dat we persoonlijk betrokken zijn bij jouw administratie en je dus handige tips kunnen geven zodat je zoveel mogelijk voordeel kunt trekken van kortingsregelingen en zo geld kunt besparen.

Maar hoe werken wij?

Je kunt beter niets doen, dan door veel doen niets tot stand brengen.