Bergeman Dienstverlening - Office Assistance

Compleet aanbod

Administratie

Ik kan een groot deel van je administratie voor je overnemen. Ik kan je emails voor je beantwoorden, afspraken maken, je correspondentie op taalfouten en opmaakfouten checken. Ik kan ook je correspondentie vertalen vanuit het Engels naar het Nederlands of andersom. 
Verder kan ik je een deel van je marketing uit handen nemen. Ik kan je website voor je maken en beheren (met je eigen emailadres van je domeinnaam, hoe cool!), maar ook mailings maken en visitekaartjes.

Financiële Administratie

Dan is er natuurlijk nog je financiële administratie. Wat een werk!

Ik kan je volledige debiteurenbeheer van je overnemen. Ik maak graag een excel-sheet voor je zodat je overzichtelijk hebt welke klussen er gedaan zijn, de facturen die hieruit voortvloeien en al je kosten. Als je wilt kan dit ook met een programma, dit ligt er uiteraard aan hoeveel financiële administratie je hebt. 
Via je bank kan je mij de bevoegdheid geven om:
1) Overzichten alleen in te zien
2) Opdrachten aan te maken
3) Opdrachten te verzenden
Als je voor manier 1 kiest kan ik voor je checken of alle betalingen gedaan zijn. Is dit niet zo, dan kunnen we zorgen dat er herinneringen worden verstuurd. Ook kan ik zorgen voor incassobeheer.

Investeringen​

Wat te doen met je winst?

Doordat Bas veel ervaring heeft met vermogensgroei, en een breed netwerk heeft, zou hij je kunnen helpen om samen te kijken wat je het beste met je winst zou kunnen doen op basis van jouw wensen. 

Je kunt beter niets doen, dan door veel doen niets tot stand brengen.